7 Aralık 2010 Salı

Şu Havuç ülkücü olaydı!


Televizyon programlarını değerlendiren MHP lideri Devlet Bahçeli, “Çocuklar Duymasın dizisi var. Gayet güzel toplumu eğitiyordu. Havuç eğitile eğitile büyüdü. Fakat büyüdükten sonra şimdi raydan çıktı. Reyting uğruna Havuç gitti” dedi.
Tam senariste çağrı yapmaya hazırlanıyorduk, “Şu Havuç’u sok ülkü ocaklarına da düzelsin kerata” diye, ama sonra Bahçeli’nin şu satırlarını okuduk: “Dizi filmlerinde genellikle cinayet motifleri, baskınlar, bir takım hukuk dışı uygulamalar, kuvvet kullanarak sonuç alma eğilimleri çok fazla işleniyor. Buna bağlı olarak toplumsal suçlar artıyor, cinayetler de cinnet de toplumun tüm katmanlarına yaygınlaşıyor.”
Eee, bu defa da ülkücüleri göstermeyin dizilerde demeye getirmiş Bahçeli.
Sonunda işin kolayına kaçmadık, Bahçeli’yi arayıp sormaya karar verdik. Ancak kendisine ulaşamadık, ismini vermek istemeyen bir danışmanı bize şunları söyledi: “Havuç olarak ün kazanmış olan Furkan Kızılay kardeşimizin yapması gereken açık. Bu evladımız 30.11.1990 doğumlu. At sondaki 0’ı. Ne kaldı? 199. Buna 11’i ekle, ne oldu? 210. 210’a da 30’u eklersek, etti mi 240? Şimdi ben Başbuğumuz kadar başarılı değilim bu 10’u nereden getireceğimi bilemedim ama, böl 240’ı 10’a. Ne eder? 24. İşte Havuç 24 arkadaşını daha ülkücü yaparsa MHP tek başına iktidar.”

1 yorum:

  1. ilahi insanpiyon ... bugünde de beni güldürdünüz.
    11'le 29'u toplayın 40 yapaaar :)

    YanıtlaSil

SESSİZ KALMA.