25 Aralık 2010 Cumartesi

YİĞİT BULUT'UN HANGİ PARTİLİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Yiğit Bulut’un, Türkiye Partisinin kurucularından olmak üzere Abdüllatif Şener ile anlaştığı ama bunun gerçekleşemediği ortaya çıktı.
Yeniçağ yazarı Sabahattin Önkibar, Şener ile yaptığı görüşmeyi aktardığı bugünkü yazısının
“Yiğit Bulut ve amcası!” başlıklı bölümünde şunları anlattı:

“Medya ve yandaş gazeteciler konusunu konuşurken Abdüllatif Şener bir anekdotunu aktarıyor ve aramızda şöyle bir diyalog gelişiyor:
- “Yiğit Bulut’un bizim partimizin kurucusu olduğunu biliyor musun?”
- Öyle mi?
- “Tabii,Yiğit Bey’le defalarca bir araya geldik ve program üzerinde konuştuk. Onun AKP ve Erdoğan’la ilgili eleştirilerini ben size yansıtsam olamaz diye ayağa kalkarsınız!”
- Peki ne oldu kuruculuk hikayesi?

- “Kuruculuk için anlaştık, her şey tamam derken son anda Doğan Grubundan Ciner’e geçtiği için Ankara’ya gelemedi ve kurucu olamadı.”
- Peki şimdi diyalogunuz sürüyor mu?
- “Şimdi telefonlarıma bile çıkmıyor... Peki siz Yiğit Bey’in amcası Evren Bulut’u biliyor musunuz?” - Bilmez miyim, 28 Şubat sürecinde DYP’den ANAP’a geçen milletvekillerinden biriydi.
- “Bak bir anekdot: İşte tam o DYP’den ANAP’a geçiş günlerinde biz bir grup Refah Partili Milletvekili, TBMM lojmanlarında transferleri engellemek için gece ev ev dolaşırken sokakta Evren Bey’e rastladık ve aman Evren Bey, size kanca atmasınlar dedik.. Evren Bey bize, ‘Delirdiniz mi, ben ANAP’dan adam ayartmaya çalışıyorum yani sizinle aynı şeyi yapıyorum’ dedi. Bu ifadeye sevindik ama ertesi sabah saat 10.00’da Evren Bulut’un istifa haberini televizyondan öğrendik.”

2 yorum:

  1. ilginç bir tespit.ama takdir edilecek bir yazı.tebrikler

    YanıtlaSil
  2. Demek ki bu adam ailecek dönüyor....

    YanıtlaSil

SESSİZ KALMA.